Odds – Spela på matchen

Mayweather vs McGregor odds

Än är det ett tag kvar till matchen, men det går redan nu att oddsa. Oddsen ändras nästan dagligen så vill man säkra sitt odds kan det vara smart att betta redan nu. Enligt vår research har Ohmbet högst odds på MMA och denna match.

Gå till: Betta på Mayweather vs McGregor på Ohmbet

Oddsen har varit ute ett tag och fighten känns lite som en fantasimatchning än en riktig fight. Hur som helst, oddsen är högst för underdogen McGregor (6.5) mot Mayweather (1.15). Den som bettar på Mayweather behöver lägga ungefär 7800 för att vinna 1000 kr. Medan McGregor ger mer än sex gånger pengarna.

Strategier

Mayweather vinner 

Floy Mayweather Knock out

Helt klart mest säkra kortet där av odds på runt 1.15. För att utöka avkastningspotentialen kan man gissa på att Mayweather vinner på KO, TKO eller DQ och ökar då oddsen till runt 1.8Ohmbet.

McGregor vinner 

Conor McGregor Knock out

Det är omöjligt att veta hur MMA-legendaren Conor McGregor tar sig an proffsboxaren. Kanske hans unga ålder och allt snack till slut gör att han vinner. Är man beredd att ta chansen gångrar man sina pengar runt 6.5 gånger vid vinst. Se till att du spelar på den bettingaktör som ger dig bäst odds. De högsta oddset på McGregor vi har hittat är hos Ohmbet. När betsen öppnades var oddsen ännu högre, och har stadig vandrat ner ju närmre matchen vi kommer.

Tips: Jämförelse: De bästa oddsen på Mayweather vs McGregor

Andra spel

Läs mer: De mest spännande betsen för matchen

OHM Bet Mayweather vs McGregor