Floyd Mayweather: ”Jag kommer tjäna $300 miljoner på matchen”

Money Mayweather

Floyd Mayweather förväntar sig att tjäna hela $300 miljoner kronor på den stora matchen mot Conor McGregor. Det motsvarar nästan 2,5 miljarder svenska kronor!

När han närvarade i Showtimes All Access – Mayweather vs. McGregor, sade Mayweather att han kan trumfa den feta utbetalningen han intjänade på sin superfight mot Manny Pacquiao i maj 2015.

Jag är den högst betalda atleten som finns? Och jag fortsätter att komma tillbaka? Vi pratar inte om något kontrakt,” sa Mayweather enligt TMZ Sports.

Vi pratar into om något kontrakt för några fyra år, eller något kontrakt för några fem år. Jag kan göra det i 36 minuter. $300 (miljoner) eller mer. I 36 minuter.

Förutsättningar för hur Mayweather och McGregor delar på pengarna för den stora fighten kommer inte att offentliggöras, enligt det avtal de båda parterna har skrivit under, men det finns anledningar till att Mayweather faktiskt kommer att tjäna $300 miljoner på matchen om den säljer väl.

ESPN.com’s Darren Rovell och Dan Rafael rapporterade att Mayweather tjänade mellan $220 miljoner and $230 miljoner för matchen han gick mot Pacquiao. I den matchen såldes PPV-visningar för $455 miljoner.

I Rovell senaste projektion, förutspår han att den här fighten kommer att dra in runt $606 miljoner.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*