Slutsats: Betta på McGregor snarast. Se oddsutvecklingen här.

Oddsutveckling Mayweather vs McGregor

Det råder ingen tvivel om att utgången ur Mayweather vs McGregor inte är självklar. Ända sedan de första ryktena om fighten, så har oddsen för UFC-stjärnan Conor McGregor stadigt jobbat sig nedåt. Har han kanske en chans att vinna över boxningslegendaren Floyd Mayweather? Osäkerheten kring om Mayweather verkligen kommer att vinna blir bara större. En sak som är säker är att oddsen på Conor McGregor sjunker ju närmre matchen vi kommer. Den som tror att han kommer att vinna gör rätt i att betta så tidigt som möjligt.

Januari – augusti: Se hela oddsutveckligen

Vi har kartlagt oddsutvecklingen ända sedan januari, då matchen fortfarande bara var ett stort kanske. Då var oddsen för vinst för Conor McGregor hela 15.00, jämfört med 5.5 i början av augusti. Floyd Mayweather däremot har stadigt legat på 1.10 till att på senare klättra upp till 1.171.

Odduteckling Mayweather vs McGregor Januari till Augusti

Här får du högst odds på Conor McGregor

Passa på att säkra ditt odds innan det dyker ännu mer. Höga och säkra odds på Conor McGregor har vi hittat på Betsafe.

Gå till Betsafe för att se aktuella odds för matchen >

Slutsats:
Betta på Conor McGregor snarast.
Invänta bets på Floyd Mayweather.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*