Spikat: Viaplay sänder ”The Money Fight” Mayweather vs McGregor

Vi har tidigare rapporterat om att Viaplay ska sända superfighten, och de har nu gått ut och bekräftat detta. En glad nyhet för alla svenska tittare som vill se matchen på ett bekvämt sätt. 

Så mycket kostar det att streama matchen

Priset för Viaplays sändning är 499 kronor och går att köpas även för de som inte har ett abonnemang. Eventet erbjuds endast som Pay-Per-View (PPV). PPV-event är exklusiva och kan av rättighetsskäl inte inkluderas Viaplays ordinarie paketlösningar. Med andra ord måste de som har Viaplay Fighting även betala för att kunna se matchen. 

”En match som en fightingintresserade omöjligen kan missa”

– Det är en supermatch, ett möte som många har drömt om, och som äntligen blir av. Det här är helt enkelt en match som den fightingintresserade omöjligen kan missa. Det här blir startskottet på en fantastisk höst för Viaplay Fighting där vi bland annat får chansen att följa Erik Skoglund mot världseliten i WBSS , säger Per Nunstedt, vice president MTG Sport.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*